Select another country or region to view content for your location.

Cookies hjælper os med at stille vores service til rådighed. Ved at bruge vores service godkender du, at vi anvender cookies. Få mere at vide.

Mobil akku LED lampe – hvilke funktioner tilbyder lampen?

Mere alsidig end nogensinde før – Akku LED lampen fra Brennenstuhl®

Fleksibel brug af LED spotlys til indendørs og udendørs brug

Det er irriterende hvis man skal afslutte arbejdet på byggepladsen i huset eller i garagen når det bliver mørkt på grund af manglende strømforbindelser. Gør en ende på det og gør nat til dag med vores akkudrevne LED F Projektør!

Denne arbejdslampe gør det lettere for dig at arbejde, uanset om du er i huset, værkstedet eller udendørs,som for eksempel i haven.
Den sørger med sikkerhed for perfekt arbejdslys i enhver lille vinkel.

Ved det stabile, flertrins sammenklapbare stativ og dette roterende lyslegeme kan lampen indsættes så fleksibelt som aldrig før og sørger for den bedste belysning i enhver position.


Alt efter behov kan der skiftes mellem to belysningsniveauer (100% - 50%). Takket være den innovative chip-LED er det muligt at bruge spotlyset op til fem timer.

Om og hvornår akku-projektøren bliver svag, kan let ses ved akku-tilstandsvisningen, der findes på bagsiden af projektørlyset.

Den allerede medleverede strømdel sørger for en endnu hurtigere opladning, end du normalt kender fra akku-projektører.

Lampen kan ikke kun stilles op men også hænges op på en metaloverflade ved hjælp af fire stærke integrerede magneter.
Den sørger for en paktisk belysning og frie hænder.

Ikke alene spotlyset overbeviser ved alsidighed, men også det let udskiftelige Li-Ion batteri: På den ene side takket være moderne akku-teknik profiterer man af en lang levetid og en ringe selvafladning, på den anden side egner batteriet sig ideelt som strømbank  som en mobil ladestation.

Ved hjæp af USB-opladningsporten (2 A) kan man bekvemt oplade mobile apparater, som f.eks. din spartphone, MP3 spiller eller tablet.

Ved sammenfoldning af stativet og det ergonomiske formede plasthåndtag er projektøren altid klar til at tages med til din næste indsats!


Et robust LED-spotlys med mange fordele – garanterer et godt valg.