Select another country or region to view content for your location.

Cookies hjælper os med at stille vores service til rådighed. Ved at bruge vores service godkender du, at vi anvender cookies. Få mere at vide.

Perfekt pandelampe til jogging

Den rigtige pandelampe til udendørs aktiviteter

Ofte er mørket et problem – og naturligvis en stor risiko for fare for at komme til skade. På mørke veje, som ubelyste parker eller i marken, observeres forhindringer kun dårligt eller ses overhovedet ikke. Især om efteråret og vindermånederne er det meget mørkt tidligt om morgenen og tidligt om aftenen. Og således trænes der uundgåeligt i mørke.
Det bør dog ikke afholde dig fra din daglige jogging-tur!

Trods mørket med en pandelampe (også kaldet hovedlampe) og nyd fortsat den friske luft før eller efter en stressende dag.

Perfekt pandelampe til jogging

Pandelampens fFunktionen er meget enkel – pandelampen kan sættes direkte på hovedet med et behageligt gummibånd, overtrukket med stof. Ligeledes er det heller ikke noget problem at trække dette bånd over en hue eller et pandebånd, da båndet kan installeres individuelt.

 

Med LEDs får du et meget lyst, ekstremt strømbesparende såvel som et yderst kompakt og langtlevende produkt.

Da begge hovedlamper IP 44 er beskyttet mod fremmedlegemer og sprøjtevand, kann du bære den uden betænkning ved vind og vejr.

Dermed tilhører svajen og glidning på hovedet under jogging fortiden til!LuxPremium LED-hovedlampe KL 100 IP44 Toshiba-LED egner sig især til jogging, da den er meget let og trods kompakt byggemåde lyser godt. Pandelampen kan indstilles meget stramt. Ligeledes har den en kontakt med funktioner for 100% - 20% og SOS. Hældningsvinklen på lampen kan indstilles.

Også LuxPremium LED-hovedlampe KL 200F IP 44 er fjederlet og ydelsesstæk. Denne pandelampe er udstyret med den nyeste CREE LED teknik. CREE LEDs udmærkes ved lavt strømforbrug, en længere lyslevetid, såvel som et behageligt varmt lys. Ydermere er denne hovedlampe udstyret med et baglys.Også her er der en kontakt med funktioner for 40%, 100%, 100% og rødt baglys i bag og SOS. Hældningsvinklen på lampen er indstillelig.