Select another country or region to view content for your location.

Cookies hjælper os med at stille vores service til rådighed. Ved at bruge vores service godkender du, at vi anvender cookies. Få mere at vide.

Lommelampe med STROBE og SOS

Præstationsstærke LED lommelamper, der sørger for beskyttelse & sikkerhed

Den ideelle ledsager for alle sikkerheds- og redningstjenester om natten

Fore ultrastærke LED-lommeplamper med robuste og højkvalitets aluminiumhus og en praktisk bære sløjfe egner sig fantastisk til professionelle indsatskræfter. Uanset om politi, brandvæsen eller sikkerhedstjeneste, ved hjælp af denne LED-kraftpakke er man garanteret udstyret til enhver indsats. Ved den særlige LED art, nemlig en CREE-LED, er der mange fordele, der kommer én til gode i mørket:

CREE sørger for meget lys en lang levetid og et behageligt lys. Ved CREE-LED lommelamper er strømforbruget tydeligt lavere end ve hidtidige ed LED-lommelamperne hidtil. Dette betyder omvendt at indsatstiden for CREE-drevne lamper er betydelig længere. CREElLEDs levetid overgås ikke. Lysvarigheden er sige og skrive 50.000 timer – dvs. 5,7 år ved daglig uafbrudt anvendelse af lommelampen. Således opnår man også her en tydelig forbedring i forhold til de konventionelle LEDs.

LED Taschenlampe mit Strobe und SOS

Som tredje og dog alligevel meget vigtig fordel er det behagelige og samtidig stærke varm-hvide lys. Dette egner sig perfekt til udendørs brug især for rednings- og sikkerhedstjenester.

Ved siden af den anvendte LED byder vore LuxPremium-lommelamper endnu flere karakteristika, der inden for beskyttelse & sikkerhed på ingen måde må mangle:

  • SOS-Modus: : I denne modus kan der afgives SOS-signaler ved hjælp af morse-koder. Dvs. at lommelampen lyser nøjagtig således at belysningen ved morse-koderne afgiver en „S-O-S“ (3x korte, 3x lange, 3x korte) blink. Ved hjælp af denne reddende funktioner kan der også sendes signal i truende og farlige situationer.
  • Strobe-modus: Ved „Strobe“ drejer det sig om en irriterende blændevirkning, hhv. om en række blinklys der afgives i intervaller. Dette har til resultat at personen overfor dig eller en modstander taber orienteringen og ikke engang kan genkende dig rigtigt.

Uanset om til politik brandmænd eller andre indsats- og redningskræfter – med de stærke og robuste LED lamper  – fra Brennenstuhl® er enhver garanteret godt forberedt til den næste indsats!